Ferroli Warmtepompen

Gas en elektriciteit, het beste van beide gecombineerd in één toestel.

Haier Airconditioning - Het Groene Advies

Al bijna 70 jaar bedenkt en ontwikkelt Ferroli betrouwbare klimaatoplossingen. De oplossingen voor een aangenaam binnenklimaat, variëren van hoogstaande warmtepomp-/boilers, (elektrische) cv-ketels en boilers, biomassa toestellen en warmtedistributiesystemen.

Met het productportfolio streven zij naar een duurzaam binnenklimaat voor iedereen. En ze zijn hard op weg om dit te bereiken. Want wist u dat al bijna één miljoen Nederlanders vertrouwen op de technologie van Ferroli.

De missie van Ferroli is simpel. Door continu te blijven investeren in duurzame energieoplossingen, willen zij effectief bijdragen aan een groenere wereld. Door conceptmatig te denken en ook actief betrokken te zijn bij het beheer en onderhoud van concepten, gaan zij voor maximale energiebesparing en optimaal rendement.

Innovatie staat bij Ferroli hoog in het vaandel. Door continue te investeren in onderzoek naar duurzame energiesystemen, draagt zij haar steentje bij aan een beter en groener milieu. De stap van conventionele naar HR technologie en het toepassen van duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen, zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Door de producten, de marktgerichte organisatie en lange ervaring waarborgt Ferroli kwaliteit en betrouwbaarheid met één doel, uw comfort.

Gree Airconditioning