Gree Airconditioning

Voor een ideaal binnenklimaat

Gree - Het Groene Advies

Gree Electric Appliances Inc. uit China is opgericht in 1991. Ze ontwikkelen en maken hoogwaardige airconditionings, warmtepompen en air treatment systemen. Ze zijn met meer dan 90.000 medewerkers de grootste internationale fabrikant in dit segment. Gree is een internationale speler en beschikt over een verkoopnetwerk van 200 landen en regio’s.

Gree Fairy

De Gree Fairy Design serie maakt indruk met zijn elegante ontwerp en is daarmee geschikt voor elk modern interieur. Dit Gree Fairy airconditioning-systeem is een eenvoudig te installeren en is voorgevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Gree G-Tech

De G-Tech monosplit is de nieuwste innovatie van Gree op het gebied van efficiëntie en geavanceerde technologie. Deze aircondioner is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De G-Tech is een prima optie voor elke omgeving dankzij het brede scala aan functies, maximale energie-efficiëntie, wifi-bediening en strak design. De Gree G Tech is ook de meest energiezuinige airco systeem van Gree series met energielabel A+++.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Gree U-Crown

De Gree U-Crown is het paradepaard van Gree. Deze airco is zeer geavanceerd, heeft een mooi design ook voorzien van Wifi en met een app te bedienen vanaf uw tablet of smartphone. Het ontwerp en de structuur van de Gree U-Crown binnenbehuizing zorgen er voor dat de luchtstroom zich zowel in horizontale als in verticale richting veel beter kan verspreiden dan andere airconditioners. Dit geeft u maximaal comfort, zowel bij koelen als verwarmen.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Meer over Gree Airconditioning

Oorspronkelijk produceerde Gree alleen airconditioners voor residentieel gebruik. Jarenlange investering in technologische ontwikkelingen binnen hun 15 research instituten, maakt dat Gree het assortiment heeft uitgebreid.

Tegenwoordig maakt Gree ook airconditionings voor commercieel en industrieel gebruik. Dit is zeker niet het enige product wat ze op de markt brengen.  Gree maakt namelijk ook warmtepompen, huishoudelijke apparaten en hoogwaardige communicatieapparatuur.

Wereldwijd heeft Gree 300 miljoen gebruikers.  Zij beschikken over een productiecapaciteit van meer dan zestig miljoen airconditionings voor residentieel gebruik. Gree produceert in twaalf verschillende vestigingen in China maar ook in Brazilië en Pakistan. Daarmee produceert Gree één op drie airconditioners die wereldwijd in gebruik zijn.

Gree Airconditioning