Haier Airconditioning

Prioritising people’s value

Haier Airconditioning - Het Groene Advies

Bent u op zoek naar een Haier airconditioning? Wilt u een Haier airco kopen?  Wij kunnen u de Haier Tundra plus, de Haier Jade, de Haier Flair en de Haier Flexis tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Het merk Haier staat in 165 landen bekend om haar betrouwbare, kwalitatief goede en scherp geprijsde airconditioners voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Over Haier

Ruim 35 jaar geleden is Haier geboren in China. Tegenwoordig heeft Haier zich verspreid over Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en verder naar alle uithoeken van onze wereld.

Er zijn tien Haier onderzoeks- en ontwikkelingscentra (R&D), 24 Haier industrieparken, 66 Haier marketingcentra en 108 Haier fabrieken over de hele wereld. Nieuwe merken blijven zich bij Haier voegen. Sanyo Electric, Fischer Parker, GEA en Candy maken nu allemaal deel uit van de Haier-familie.

In de geest van innovatie en ondernemerschap handhaaft Haier altijd het principe van ‘prioritising people’s value’.

Haier Tundra

De Haier Tundra is een airconditioning met een zeer modern design en gemaakt van duurzame materialen. Deze Haier is van alle gemakken voorzien. Deze airco heeft een led-display met temperatuurindicatie, een afstandsbediening. Ook is er de mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra gemakkelijk met een smartphone of tablet te bedienen. De Haier Tundra is te verkrijgen in vier verschillende vermogensklassen. Van 2,5 kw tot 6,8 kw.

Haier Jade

Het lage geluidsniveau van de Haier jade zorgt voor gemoedsrust dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de ventilator, luchtkanalen en motor. Door de uitwisseling van lucht kan schone lucht in de omgeving worden gebracht. De luchtinlaat ‘Fresh Air’ zorgt ervoor dat er verse lucht in de ruimte komt, tot maximaal 20% van de nominale luchtstroom van de unit.

Haier Flexis mat wit

Het gebruik van DC Inverter ventilatoren en de optimalisatie van het ontwerp verlagen het geluidsniveau van de binnenunit van de Haier Flair. Met de Silence-instelling kunnen de geluidsniveaus laag worden gehouden. De 3D-luchtstroom zorgt voor een betere verdeling van de lucht in de kamer dankzij de gesynchroniseerde beweging van de horizontale en verticale deflectoren.

Haier Flexis mat zwart

De Haier Flexis airco is een set die zowel kan verwarmen als koelen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Uniek is de zeer handige en doordachte afstandsbediening. Met een groot en duidelijk display en slechts enkele bedieningstoestsen is deze afstandsbediening niet alleen zeer makkelijk af te lezen, maar ook te bedienen.

Haier Flexis multisplit

De Haier Flexis airco is een set die zowel kan verwarmen als koelen. Stil, zuinig en met ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Uniek is de zeer handige en doordachte afstandsbediening. Met een groot en duidelijk display en slechts enkele bedieningstoestsen is deze afstandsbediening niet alleen zeer makkelijk af te lezen, maar ook te bedienen.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Haier Airconditioning streeft onophoudelijk naar innovatie en verbetering. Dit om mede vorm te geven aan en leidend te zijn in de huidige en toekomstige levensstijl.

Met ons uitgebreide assortiment HVAC-oplossingen streven we om het klimaatcomfort te verbeteren. Dit uit zich in optimale prestaties en geheel nieuwe concepten, technologieën, producten en diensten op  een unieke manier.

Haier neemt actief onze sociale verantwoordelijkheden op zich en zet zich in voor ‘Green Concept’. Dit geldt voor de hele waardeketen van concept, fabricage, onderhoud tot logistiek en recycling. Ook betrekt Haier consumenten, partners en zelfs industrieën bij milieubescherming.

Gree Airconditioning