Immergas Warmtepompen

Kwaliteit in producten en diensten

Haier Airconditioning - Het Groene Advies

Immergas is gevestigd in Brescello (Reggio Emilia) en heeft een overdekte oppervlakte van 55.000 vierkante meter en heeft bijna 600 medewerkers in dienst.

Het verkoopnetwerk van de Immerfin Group, de holding, omvat vijftig landen, met twaalf commerciële vestigingen in Europa en twee in Azië. In Italië worden 130 verschillende modellen ontworpen en geproduceerd op 13 productielijnen. In Poprad in Slowakije, Qazvin in Iran en in China zijn vervaardigde producten speciaal voor niet-Europese markten. In 2018 had het bedrijf een verkoopvolume van 400.000 eenheden, waarvan twee derde op buitenlandse markten is verkocht.

Immergasis in 1964 opgericht voor het ontwerpen en vervaardigen van gasketels voor huishoudelijk gebruik. Met bijna 60 jaar ervaring en meer dan 7 miljoen geïnstalleerde ketels is Immergas één van de toonaangevende bedrijven in de verwarmingssector in Italië en in verschillende Europese landen.

Door meer aandacht voor alternatieve energie- en gasbesparingen heeft Immergas een leidende positie verworven in de productie van innovatieve technologieën. Via zijn nieuwe onderzoekscentrum investeert het bedrijf verder in het ontwerp van geëvolueerde hybride systemen en produceert het elektronisch gestuurde systemen die de meer kosteneffectieve energiebron kunnen selecteren uit een condensatieketel, warmtepomp, zonnepanelen en fotovoltaïsche systemen, om om met zo min mogelijk energieverbruik warmte of koude lucht op te wekken.

Gree Airconditioning