Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric keeps you cool

Mitsubishi Electric - Het Groene Advies

Mitsubishi Electric is een van ‘s werelds toonaangevende namen op het gebied van de productie en verkoop van elektrische producten en systemen die worden gebruikt binnen zeer uiteenlopende gebieden en toepassingen.

Vanaf de oprichting in 1921 is Mitsubishi Electric koploper op het gebied van Japanse technische vindingrijkheid en productinnovatie.

Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen zij geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren.

Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.

Gree Airconditioning

Een uitgebreid assortiment ontwerpen voor binnenunits en vermogens van buitenunits zorgt voor flexibiliteit. Dit zodat aan de meest extreme airconditioningbehoeften kan worden voldaan. Van esthetische ontwerpen die zowel aan de muur kunnen worden bevestigd als op de vloer worden geplaatst, tot in het plafond verwerkte cassettes.

Bij Mitsubishi Electric er is een overvloed aan mogelijkheden zodat er voor vrijwel elk interieur een gepast ontwerp is. Veel van deze systemen zijn uitgerust met de “l-see sensor”, een originele technologie van Mitsubishi Electric die zorgt voor een betere besturing van de airconditioning.

Gree Airconditioning