Mitsubishi Heavy

Japanse topklasse die tegemoetkomt aan al uw eisen

Mitsubishi Heavy - Het Groene Advies

Tijdelijk niet leverbaar

Mitsubishi Heavy Industries produceert al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande producten voor het koelen en verwarmen van lucht en water bij u thuis of in uw onderneming.

Mitsubishi Heavy Industries is één van de grootste fabrikanten van airconditioningsystemen van de wereld. Het merk staat voor Japanse topklasse die tegemoetkomt aan al uw eisen op het gebied van comfortabele airco, met innovatieve technologie en een modern design.

Gree Airconditioning

Gebouwd op geschiedenis en ervaring

Het merk Mitsubishi Heavy Industries levert al meer dan 130 jaar technische topprestaties en heeft een rijke geschiedenis van airconditioningproducten. Tekenend voor deze systemen is de kwaliteit en de continue technologische vooruitgang.

Innovatie in het DNA

Door gebruik te maken van ervaring in de energie-, ruimtevaart-, luchtvaart-, automobiel- en milieusectoren en door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, staat innovatie bij Mitsubishi Heavy Industries centraal.

Technologie die langer meegaat en beter presteert

De ontwikkelde technologieën zorgen voor airconditioningsystemen van wereldklasse die lang meegaan.

Toegewijd aan klanten

Achter de kwaliteit van de producten staat de toewijding aan klanten . Uitgebreide garanties bieden gemoedsrust en maken de belofte van kwaliteit waar.