Remeha beste cv-ketelmerk volgens consumenten

Consumentenbond test november 2021

Opnieuw een hoge score in de Consumentenbond test
De consumentenbond heeft dit jaar weer cv-ketels getest, waaronder ook enkele van Remeha. Ze zijn getest op energiezuinigheid, comfortabel warm water en betrouwbaarheid.

Met drie Remeha cv-ketels in de top 5 wordt er door Remeha weer goed gescoord. De Remeha Tzerra Ace toestellen worden door de consumentenbond het best getest op energiezuinigheid van verwarming.


Drie toestellen in de top 5

In de top 5 staan we met 3 toestellen:
– de Calenta Ace 28c CW4 op plek 3
– de Tzerra Ace 28c CW4 op plek 4
– de Tzerra Ace 24c CW3 op plek 5.

De Calenta Ace 25C CW4 scoort hoog op het onderdeel betrouwbaarheid, temperatuur en stabiliteit warm water. Zo komt de Consumentbond test op een eindoordeel van 7,8. De Tzerra Ace CW3 en CW4 zijn echte toppers als het gaat om de energiezuinigheid voor verwarming.

“De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Tzerra Ace is zeer energiezuinig, zorgt voor supersnelle en comfortabele warmtelevering en is door de compacte afmeting bijna overal in een woning te plaatsen” volgens de Consumentenbond.

Op veel van de onderdelen komt deze ketel bijzonder sterk voor de dag. Vindt de consument energiezuinigheid bij het verwarmen van de woning het belangrijkste, dan adviseert de Consumentenbond één van de Remeha Tzerra modellen (Remeha Tzerra Ace CW3 en CW4).

Ook op comfort warm water en stroomverbruik scoort het toestel in de hoge regionen. Met de laagste prijs en het hoge testresultaat is de Tzerra Ace één van de betere ketels van Nederland.

Vijf keer in de top 10
In de top 10 zijn we met maar liefst 5 ketels vertegenwoordigt. Op plek 8 staat de Tzerra Ace 39c CW5 en op plek 10 de Avanta Ace 28c CW4. Alle Remeha cv-ketels zijn daarmee dus in de top 10 geëindigd.

Bron en meer informatie: Remeha beste cv-ketelmerk volgens consumenten, Remeha.nl