Samsung Airconditioning

Voor een rustige, comfortabele leefomgeving

Samsung logo

Samsung airconditioning: rustige atmosfeer voor particulieren en op kantoor

Het is bijzonder belangrijk om woongebouwen te voorzien van een prettige, comfortabele omgeving. Dat kan echter een behoorlijke uitdaging zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoge plafonds, grote gemeenschappelijke ruimtes of extra grote behoefte aan frisse lucht.

Met de Samsung airconditioning regelt en optimaliseert u temperatuur en luchtstroom in de afzonderlijke ruimtes. U kunt tegelijkertijd het klimaat in de gemeenschappelijke ruimtes centraal regelen en beheren.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Afzonderlijke woonruimtes binnen een gebouw kunnen veel energie en geld verspillen. Zeker als de airconditioning niet per gebied aan de eigen behoefte kan worden aangepast. Met de airconditioningoplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom. Dit doet u voor de verschillende ruimtes: individueel en onafhankelijk.

Het regelen van de temperatuur en de luchtstroom is met name goed voor woon- en bedrijfsgebouwen met verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld lobby’s, appartementen, restaurants, keukens en servicegebieden of waar de gebruikstijden variëren en kamers leeg kunnen zijn.

Eenvoudig op maat en te beheren

Conventionele HVAC-systemen hebben maar één centrale bediening, zodat ze onmogelijk individueel kunnen worden ingesteld. Samsungs airconditioning oplossingen beschikken over individuele controllers voor persoonlijke bediening in specifieke ruimtes, zoals appartementen. Verder kunnen de centrale bediening en het gemakkelijke beheersysteem worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei gebieden binnen woongebouwen te bewaken en aan te passen aan de behoeften.

Samsung Airconditioning - Het Groene Advies