Toshiba Airconditioning

Het leven verbeteren met dingen die mensen nodig hebben

Toshiba - Het Groene Advies

Met een productie van jaarlijks vele miljoenen airco’s is Toshiba wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten. Met een zeer uitgebreid en compleet portfolio biedt Toshiba voor elke denkbare situatie een passende oplossing voor klimaatbeheersing.

De airconditioners van Toshiba  zijn door toepassing van vooruitstrevende technologie en het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zeer energiezuinig. En mede dankzij de geluidsarme werking en de elegante vormgeving passen w airco’s Toshiba onopvallend in elk interieur, van woonkamer tot museumzaal.

Toshiba airconditioning: zorg voor de wereld om ons heen

Dat airconditioners energie verbruiken spreekt voor zich, en daarom is het voor Toshiba vanzelfsprekend om airconditioners te ontwerpen en produceren met een minimale negatieve invloed op de wereld om ons heen.

Onder andere de invertertechniek draagt daaraan bij. Deze door Toshiba ontwikkelde techniek zorgt er voor dat de temperatuur steeds stabiel wordt gehouden waardoor de installatie praktisch nooit op volle kracht hoeft te werken.

Hoofdkwartier van Toshiba in kawaski Japan - Het Groene Advies

Over Toshiba

Toshiba vindt haar oorsprong als in 1939 twee grote Japanse uitvinders: Hisashige Tanaka en Ichisuke Fujioka, de handen ineen slaan. Hisashige staat bekend om zijn innovativiteit en wordt ook wel de ‘Thomas Edison van Azië’ genoemd. Het welkomstbord van zijn bedrijf Tanaka Engineering Works (1875) , ‘het leven verbeteren met dingen die mensen nodig hebben’, geeft uitdrukking aan zijn commitment om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Ichisuke was de Japanse vader van de elektronica. Hij ontwikkelde de eerste Japanse gloeilampen en was een pionier in de ontwikkeling van de Japanse elektronica industrie.

Vandaag, meer dan 130 jaar later, levert de TOSHIBA Groep een brede range aan producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteit en zijn uitgerust met de beste technologische innovaties. Een succesvolle organisatie met een omzet in 2015 van ca. 7 miljard JPY, meer dan 200.000 medewerkers en bijna 600 bedrijven wereldwijd.

Gree Airconditioning